HaFa Play IN 2018 met Jacob de Haan

HaFa Play IN 2018 met Jacob de Haan

Op zaterdag 1 december is er weer een HaFa Play IN. De HaFa Play IN is een project van het Servicepunt Amateurkunst en is speciaal voor muzikanten die een blaas – of slagwerkinstrument bespelen met minimaal een B diploma speelniveau. Dit jaar staat de Play IN in het teken van composities van Jacob de Haan die samen met dirigent Arjan Gaasbeek deze dag zal leiden. Deelname aan dit project is gratis.

Jacob de Haan (1959) behoort tot de meest uitgevoerde klassieke componisten van deze tijd, met name op het gebied van de symfonische blaasmuziek en de koormuziek. Zijn composities, die vooral in opdracht zijn geschreven, genieten in alle windstreken van de wereld bekendheid. Heel bekend werden zijn werken gebaseerd op filmmuziekachtige combinaties van stijlen. Zijn veel uitgevoerde compositie ‘Oregon’ betekende zijn internationale doorbraak.

Arjan Gaasbeek(1983) begon op vierjarige leeftijd met klarinetles en kreeg les van zijn opa. Arjan studeerde klarinet bij Céleste Zewald op het conservatorium in Utrecht en bij Frans de Jong in Tilburg. In het voorjaar van 2017 heeft Arjan zijn HaFaBra-directie opleiding, die hij in Groningen bij Tijmen Botma volgde, cum laude afgesloten. Momenteel volgt Arjan les bij Ivan Meylemans. Hij heeft met zijn orkesten diverse klinkende successen behaald, o.a. het winnen van de Betuwe Cup en diverse promoties op bondsconcoursen.

De HAFA Play IN vindt dit jaar plaats in Zinder, Rechtbankstraat 1 in Tiel. Vanaf 9.45 uur zijn de deelnemers welkom, vanaf 10.00 uur gaan we repeteren en om 16:00 uur wordt de dag afgesloten met een openbaar concert.

Het inschrijfformulier en meer informatie kunt u vinden op deze pagina.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Foto en Film