Muzikale Mo(NU)menten 2019

Muzikale Mo(NU)menten 2019

Muzikale Mo(NU)menten komt terug in 2019!

Muzikale Mo(NU)menten is een project waarin – verdeeld over alle weekenden in september – concerten plaatsvinden op historische (erfgoed) locaties in het Rivierengebied in alle muzikale genres. In het programma worden verbindingen gemaakt tussen professionals, young professionals, jong talent en uitstekende amateurs uit het Rivierengebied.

De concerten komen tot stand via actieve programmering door het Servicepunt Amateurkunst, door bundeling van lokale initiatieven en door het stimuleren van lokale organisaties om hun activiteiten in het kader van het project te laten plaatsvinden. Elke dag van de weekenden staat een genre, een type locatie of een vorm centraal. Het Servicepunt Amateurkunst draagt zorg voor een gevarieerde programmering waarbij kwaliteit, diversiteit en regionale spreiding maatgevend zijn.

Het Servicepunt is bezig met de voorbereidingen voor Muzikale Mo(NU)menten 2019! Wil je graag optreden of je monumentale locatie ter beschikking stellen voor de editie van 2019? Stuur een mail naar Info@muzikalemonumenten.nl en we gaan met je kijken naar de mogelijkheden.

 

www.muzikalemonumenten.nl

 

Aftermovie 2015:

< Terug naar nieuwsoverzicht

Foto en Film