Onze medewerkers

 Hans van Gemert

Hans van Gemert

Vanaf 2007 ben ik werkzaam als coördinator van het Servicepunt Amateurkunst, voor die tijd werkte ik al bij de Plantage als docent klarinet/saxofoon, en als dirigent bij harmonie- en fanfare orkesten. Vanaf 2014 mag ik ook het Cultuur- en erfgoedpact Rivierenland coördineren, het gezamenlijk cultuurprogramma van Provincie Gelderland en de 10 gemeenten van Rivierenland. Met veel enthousiasme werk ik in die functies aan de stimulering van amateurkunst en de vergroting van cultuurbereik en cultuurparticipatie.

Ingrid Zaaijer

Ingrid Zaaijer

Vanaf 2012 ben ik werkzaam als projectmedewerker bij het Servicepunt Amateurkunst, onderdeel van de Plantage. Samen met mijn collega Hans van Gemert heb ik een groot aandeel mogen leveren aan projecten als Muzikale Monumenten, Vrij Vertaald en recentelijk het Huis der Verhalen. Naast mijn taken bij het Servicepunt werk ik ook als projectleider voor de Plantage aan projecten als Idem Dito, Jazzy Tiel Huiskamerconcerten, het kunstenaarsdebat en mag ik sinds januari 2016 het poppodium van Twentietoe organiseren.

Roos Fokkema

Roos Fokkema

Na mijn studie kunstgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit te Utrecht heb ik mij toegelegd op lesgeven, het geven van lezingen, en het leiden van kunstreizen en excursies voor diverse organisaties. In de afgelopen 20 jaar heb ik daar ruime ervaring in opgedaan en het heeft nog steeds mijn passie. Enthousiasmeren, humor en vertelkunst zijn mijn sterke kanten.

Bij het Servicepunt Amateurkunst coördineer ik samen met Hans van Gemert het project Kunstgoed, een project in de 10 gemeenten van het Rivierengebied rond seniorencultuurparticipatie.

Melvin Groenestein

Melvin Groenestein

In 2014 begon ik als stagiair bij het Servicepunt Amateurkunst. Na mijn stage kreeg ik de mogelijkheid om te blijven werken bij het Servicepunt en dat doe ik dan ook met veel plezier. Op dit moment houd ik me bezig met de organisatie rondom het HaFa Play In Orkest en het Mega Kids Orkest. Het Servicepunt is voor mij een geweldige plek om als student ervaring op te doen in de cultuursector.

Els de Vries 

Els de Vries

Hallo, mijn naam is Els de Vries. Op dit moment ben ik derdejaars student CMV aan de Hoge School in Utrecht. Vanaf november 2015 loop ik stage bij het Servicepunt Amateurkunst. Hier organiseer ik onder andere een dag waarin theaterworkshops leiden tot een eindproduct. Ook help ik mee met een aantal andere projecten die het Servicepunt organiseert. Daarnaast loop ik stage bij het poppodium Twentietoe. Hier organiseer ik, samen met de JCR en een collega, de Fastivity Feesten. Dit zijn feesten voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar. Vanaf april 2016 is mijn stage afgelopen en mag ik nog, iets meer dan een jaar, naar school. In de tussentijd blijf ik werkzaamheden verrichten voor het Servicepunt en Twentietoe.