Kunstgoed

Kunstgoed is een programma van Cultuur- en erfgoedpact Rivierenland dat senioren in de tien gemeenten van Rivierenland in staat stelt van kunst en cultuur te genieten. Er zijn workshops, onder begeleiding van professionals, op het gebied van beeldende kunst, muziek, theater, literatuur, dans of fotografie. Maar ook het bezoeken van musea, concerten en voorstellingen zijn opgenomen in het programma.

Het Kunstgoed programma loopt van augustus 2016 tot en met juni 2017. De tweede periode gaat van start vanaf 3 oktober t/m 11 november 2016. Het aanbod voor deze periode staat per gemeente online. Klik op het pijltje naast “Kunstgoed” in de menubalk  voor uw gemeente. Onder de workshops staat het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot dinsdag 27 september.

Heeft u hulp nodig bij het inschrijven? Bel dan naar 0344-636060 en wij helpen u direct met inschrijven!

Er zijn eenmalige activiteiten maar ook activiteiten met 6 wekelijkse bijeenkomsten.
Het mooie aanbod van Kunstgoed zorgt dat mensen kunnen genieten van kunst en cultuur en actief bezig zijn. Het houdt de mensen vitaal en stimuleert ontmoeting met andere senioren en interessegenoten.

Alle Kunstgoed activiteiten vinden dichtbij de mensen, in hun eigen woonplaats of gemeente, en altijd overdag plaats. Als vervoer een probleem is wordt daar een oplossing voor gevonden. Kunstgoed vraagt om een kleine bijdrage van €2,50 voor eenmalige activiteiten en €15,- voor workshops met 6 bijeenkomsten.

Deelname aan Kunstgoed staat open voor alle inwoners van de gemeenten Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Neder-Betuwe, Neerijnen, Tiel, West Maas en Waal en Zaltbommel van 60 jaar of ouder die (al dan niet met hulp) zelfstandig wonen.

 

Categorieën

< Terug naar het overzicht